dissabte, 21 de setembre del 2013

Benvinguda Tardor!

Font:Internet

I tot i no anar a escola, en arribar setembre, aquell sensació  d'inici d'any escolar
resta impregnada a la pell. No hauria...,  però hi ha perfums arrelats per sempre. 
Setembre...i se'n tornem-hi!, la tardor que saluda
 i Little Daisy a quarts de quaranta!. 
Setembre divers...d'absència acceptada;
d'oblit resignat;
 de presències estimades;
d'il.lusions que creixen;
 de pors, perquè tu encara no pots faltar-me; 
de fer bullir l'olla, per esprémer el temps amb tots els sentits.
de cor bategant!.

Little Daisy és belluguet de primavera, pot ser per la impaciència, 
pel nervi intern,  per la dispersió blau cel.
La tardor, pacient ella, treu el cap amb poca força. Little Daisy sap que tocarà abrigar-se de tot allò que gela i no sols parla del temps. L'escalforeta vindrà dels cors que estima.
El mar respira més tranquil. La fressa de les fulles al bosc és la tonada d'aquest temps rogenc. Benvinguda Tardor!, de tot ♥

♪♫♪

11 comentaris:

  1. Mira que a mi m'agrada la tardor, però la intensitat de les paraules que li dediques ja demostren que per tu és molt especial. Doncs a viure-la, i a protegir-se, sobretot, de tot el que gela.

    ResponElimina
    Respostes
    1. >Xexu la intensitat rau en les il.lusions i en les esperances depositades...Celebro que també t'agradi, diuen que aquest cap de setmana és destapa la tardor...A gaudir-la!.

      Elimina
  2. Mira que no sóc gaire entusiasta de la tardor. Em posa trista l'anunci que fa del gris, fred, dur i llarg hivern. Encara que llegint-te sembla que no hagi de ser una mala estació. Veure'm...
    Bona tardor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ariadna tant de bo sigui bona per a tu també..., una en té depositades il.lusions i esforços. Hi ha colors càlids ben bonics, no sols el gris del fred, no trobes?.
      Abraçada tardorenca!

      Elimina
  3. Preciosa i molt poètica aquesta descripció que fas de la tardor...A mi m'encanta perquè com que és l'estació que més m'agrada, mi sento identificada, encara que jo no la sé descriure tan bellament..." l' escalforeta vindrà dels cors que estima"...Benvinguda tardor, malgrat sembla que donem la benvinguda a l'estiu, per la temperatura, i a la natura encara li falta una mica per ser tardoral...
    Petonets, de colors de tardor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M,.Roser per les teves paraules, ben boniques!. Sembla que aquest cap de setmana ja deixem l'estiu ambiental, ja toca!, cada cosa al seu moment :-) Que en gaudexis de tot ♥
      Petonets!

      Elimina
  4. Una descripció molt maca i molt poètica... a mi m'agrada especialment el canvi d'estacions. No tinc cap estació preferida i sempre m'il·lusiona la propera que ve.

    Bona tardor i a gaudir dels colors!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme també agraeixo els canvis d'estaació!, tot i ser fredolica de mena. I que xulo que t'il.lusioni la propera, és fantàstic!, així ens regalaràs dibuixos ben bonics ambs els colors de la tardor :-)

      Igualment, a gaudir-ne amb tots els sentits :-*

      Elimina
  5. Little Daisy és valenta i tot i que el fred li agrada menys que la calor, s'embolicarà amb els seus mocadors blaus farcits d'estrelles, trepitjarà les fulles que cauen rendides als seus peus com qui trepitja una catifa màgica, somriurà davant dels aparadors de llanes, bufarà les espelmes amb noves esperances, se li girarà feina nova (doblement nova de petites personetes) Little Daisy sap que després d'uns temps en venen uns altres!!!

    Abraçada de tardor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Judirt ja veig que coneixes el sentir de la Little Daisy :-) , intenta ser valenta...Té sort dels ♥ que l'acullen,sempre amables i generosos, cors que esperonen. Sí, després d'uns temps en venen uns altres!...i estem en camí!!, tic tac tic tac..:-)

      Petonet rogenc!

      Elimina
  6. Moltes gràcies a tots per les vostres paraules!!, ja veig que la tardor és ben rebuda i aquest cap de setmana que sembla que treu el cap de debó, li farem els honors!!, oi?.
    Bon cap de setmana tardorenc!

    ResponElimina

Petjades...