dijous, 27 de juny del 2013

Desconnectar





Desconnectes. Et desprens de cabòries diàries. Desactives les neurones inmobiliàries. Et desenganxes de les cavil.lacions familiars. Desconnectar, imperdible indispensable per sostenir el temps i els seus afegitons maldestres. Sota la influència de la lluna i un vent desaforat..., tot se'm revela nou: el sol, els somriures, els colors bàsics, les músiques d'envelat, les abraçades, la remor del mar. Components vitamínics per l'ànima. En aquest estiu estrany, de tardes lluny del mar i massa fresquet. Una -des(connexió) temporal, sempre benvinguda i carregadora d'energia, perquè cada dia surt el sol!.

♪♫

divendres, 21 de juny del 2013

Un nou Solstici





 En unes horetes et situaràs en el punt més àlgid a l'horitzó. Tu solstici d'estiu, ens dones el dia més llarg i obres la porteta a una nova estació. Tot recordant temps que fóren..., recondueixo la vida poc a poc i amb molta confiança, no pas pels vells topants ni per dreceres grandiloqüents, sino pel discretíssim camí del fer i desfer de cada dia, com diu el meu estimat Miquel Martí i Pol. Dubtes, projectes, esperances, turpituds...ingredients contradictoris i complementaris d'aquest nou temps a encetar. Desitjant ser l'abeurador de coses boniques. El temps i el coratge ♪♫ esculpeixen un nou escenari, que no deixi de bategar! (creuerem els dits...)

diumenge, 16 de juny del 2013

Llum, vine!



Ja fóra hora de desembolicar la llum que desvetlla febleses i fortaleses. Llum que construeix els  somnis i les il.lusions. I anar per feina. El  pas insegur, però la voluntat ferma. Deixar el passat al lloc que li pertoca i tornar a començar o millor dit continuar endavant, descarregant històries feixugues i estrényer cors sincers. Tens deures: desidealitzar, desapendre, perdonar-me (-te)... ,alguna classe em vaig perdre!. Objectiu: caminar lleugera i amb el cor a la mà. Mentre, escorcollo la fe i les esperances...i sí, hi veig llum!. Debatre's entre les experiències i els somnis, desitjant un triomf mesurat.


   ♪♫
Tornaràs...